Naturnära och lantligt boende i herrgårdsflygel 120 kvm med tillgång till stallplats, ridhus och paddock uthyres utanför Smedjebacken, Dalarna

Vi söker dig/er som vill bo på landet och är intresserad av hästliv. Vi hyr ut 120 kvm i del i villa där du bor på hela bottenplan i en herrgårdsflygel.

Det är 5 rum och kök med stora öppna rum med mycket garderober och förvaringsmöjligheter. Ett badrum med dusch och toalett samt en mindre separat toalett. Öppen spis samt altan mot egen stor trädgård. Källarplan med egen tvättstuga, matkällare, förvaring samt stort varmgarage med ingång direkt till boendet. 

Huset är beläget på en hästgård där vi har alla bekvämligheter för att trivas bra med sin häst. Stallplats i stall tillsammans med 6-7 andra privatägda hästar. Hagar, ställplats för transport, paddock, ridhus och fantastiska naturstigar.  Sommarhagar för sommarbete på naturäng. 

Boendet ligger i Smedjebackens kommun ca 6 km norr om Smedjebacken mot Borlänge. Det tar ca 20 minuter till Romme Aplin, ca 25-30 minuter till Borlänge Centrum och 20-25 minuter till Hitachi Energy i Ludvika.

Skolskjuts erbjuds från tomtgräns.

Du/Ni har stabila förhållanden utan betalningsanmärkningar. Vi bor också på gården och värdesätter en god relation till våra hyresgäster.

I hyran (8500kr/månad) ingår följande
– Hushållsel och uppvärmning
– Stort varmgarage
– Internet (fiber)
– Vatten och sophämtning

Möjlighet till:
– Stallplats, ridhus, paddock (1000kr/mån per stallplats)
– Badplats
– Relax och bastu
– Naturliv
– 7km motionsspår
– Egen odlingsplats

Kontakt: 
Pernilla Kilström 070-33-99442
pernilla@finnbogard.se